5 STAR CERTIFICATE OF EXCELLENCE FROM TRIPADVISOR 2013-2021
5 STAR CERTIFICATE OF EXCELLENCE FROM TRIPADVISOR 2013-2021

Termeni & conditii

1. Conditii de utilizare a site-ului

Apreciem ca vizitati site-ul www.travelmakertours.com, site creat, detinut si administrat de societatea TRAVELMAKER COMPANY SRL, avand sediul in Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 14-22, Bl. XIII/2, Parter, Sector 1, Bucuresti, 013682, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J40/3295/2005, avand CUI nr. RO 17262596, denumită în continuare Travelmaker Company SRL.

Informațiile din acest Site trebuie folosite doar de persoana sau entitatea căreia i-au fost adresate. Copierea, reproducerea sau distribuirea informațiilor conținute în acest Site în mod neautorizat este strict interzisă.

De asemenea se interzice cu desavrasire interferarea cu elementele de securitate ale site-ului. trimiterea de material sau comentarii vulgare sau discriminatorii legate de statutul social, rasa, etnie, convingeri politice, religie, sex, material pornografice sau legate de abuzuri asupra minorilor, violarea legilor romane si internationale.

Utilizatorul are responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele sau. Utilizatorul este obligat sa aiba varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice. Utilizatorul garanteaza veridicitatea datelor furnizate. Utilizatorul nu va utiliza site-ul in scopuri speculative si nu va genera rezervari false sau frauduloase.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.travelmakertours.com sau de a afecta performantele serverului, va fi considerata o tentativa de fraudare si va pune in efect cercetarea penala impotriva utilizatorului/rilor care a/au incercat aceasta actiune.

COPYRIGHT

Intregul continut al acestui site, incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice, programe si alte date, reprezinta proprietatea Travelmaker Company SRL si a Furnizorilor sai, fiind protejate de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara consimtamantul in scris Travelmaker Company SRL a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorii pot trimite raportari, comentarii, sugestii, fotografii (caz in care acestea devin proprietatea Travelmaker Company SRL) la adresa de e-mail reservations@travelmaker.ro

2. Conditiile generale de rezervare si achizitionare de servicii pe site-ul www.travelmakertours.com

Va rugam sa cititi cu atenție acești termeni și condiții înainte de a efectua rezervarea. Prin efectuarea unei rezervări cu noi, sunteți de acord cu efectul legal al aceștor termeni și condiții, acestia putand fi modificati și postati pe site-ul nostru web in orice moment si fara notificare prealabila.

Prin efectuarea unei rezervări cu noi, confirmați că aveți 18 ani sau mai mult. De asemenea, confirmați că toate detaliile pe care ni le furnizați în scopul achiziționării Serviciului de la compania noastră vor fi corecte. Sunteți pe deplin răspunzător pentru orice consecințe care rezultă din faptul că detaliile dvs. sunt furnizate incorect.

Travelmaker Company SRL (denumită în contract ca “noi” sau “nostru/noastră”) poate modifica din când în când acești termeni și condiții și poate posta noua versiune pe site-ul nostru, după care orice utilizare a site-ului nostru va fi guvernata de noua versiune. Termenii care guvernează achiziționarea și utilizarea oricărui serviciu vor fi termenii stabiliți în momentul comenzii dvs.

Nerespectarea de către oricare dintre părți a unui drept sau a unui recurs în temeiul prezentului acord nu constituie o renunțare la acest drept sau recurs.

Am depus toate eforturile pentru a ne asigura că acest acord respectă în totalitate legile din România. Cu toate acestea, nu putem confirma că acest acord este adecvat sau disponibil pentru utilizare în locații din afara României. În cazul în care orice prevedere sau termen al acestor termeni și condiții va deveni sau va fi declarat ilegal, nevalabil sau inaplicabil din orice motiv, acel termen sau acea dispoziție va fi eliminat/a, dar restul prevederilor vor continua să aibă efect deplin.

Acest contract a fost redactat atât în limba română, cât și în limba engleză. În cazul în care există dispoziții care pot fi discutate, versiunea românească a Contractului de călătorie trebuie să fie considerată de referinta.

Dacă nu se prevede altfel în acest contract, în cazul în care există vreo neconcordanță între acest contract și orice alți termeni și condiții din pagina sau documentele noastre web, acest contract trebuie considerat valabil.

Pentru eventualele dezbateri sau întrebări care nu sunt acoperite de prezentul contract, legile României au efect.

Acești termeni și condiții, împreună cu politica de confidențialitate, orice instrucțiuni privind formularul de comandă și metodele de plată, dacă există, înlocuiesc toți ceilalți termeni și condiții care se aplicau anterior pentru utilizarea site-ului nostru și / sau vânzarea Serviciului.

3. Părțile contractante

Aceste condiții de rezervare acoperă toate rezervările făcute prin site-ul nostru, inclusiv rezervările făcute direct prin distribuitorii sau agenții noștri.

Contractul de calatorie se stabileste intre Client si TravelMaker Company SRL. Contractul este valabil din momentul în care vă este trimisă confirmarea rezervării.

Putem transfera sau subcontracta oricare sau toate drepturile și obligațiile noastre în conformitate cu acești termeni și condiții în orice moment.

Serviciile noastre sunt furnizate numai pentru uz personal. Contractul dintre dvs. și compania noastră este un contract de consum. În consecință, nu acceptăm nicio răspundere pentru orice pierdere de afaceri cauzată de îndeplinirea nesatisfăcătoare a comenzii dvs. pentru Serviciul nostru.

Dacă faceți rezervări prin intermediul unui agent de turism, vă rugăm să rețineți că nu aveți un contract valabil cu noi până la plata integrală și că au fost primite toate datele necesare pentru îndeplinirea cu succes a comenzii dumneavoastră.

În cazul în care rezervarea nu a fost efectuată de Client, ci de o altă persoană sau rezervarea a fost facuta pentru mai mulți clienți, presupunem că toți clienții sunt de acord să ne furnizeze datele personale și să facă o declarație pentru a accepta toți termenii și condițiile din acest contract.

Promitem ca toate Serviciile pe care le cumparati de pe site-ul nostru web sa fie efectuate cu indemanare si grija rezonabile si, in masura posibilului, in concordanta cu acordul nostru. Vom face tot posibilul pentru a ne asigura că toate materialele și informațiile publicate pe site-ul nostru web sunt exacte, dar din păcate există erori și ne rezervăm dreptul de a rectifica astfel de erori înainte de confirmarea rezervării.

4. Serviciile noastre

Compania noastra ofera urmatoarele 2 tipuri de Servicii:

Tururi regulate / de grup:

Aceste excursii se desfășoară în mod regulat, așa cum este indicat în descrierea lor. În funcție de numărul de solicitări pe care le avem, tururile regulate / de grup sunt operate cu autoturisme / microbuze sau autocare. Când rezervați un tur regulat, recunoașteți faptul că veți avea un loc (i) și veți călători împreună cu alți turiști.

Dacă rezervați un tur regulat / de grup, veți fi preluat de la punctul de plecare fix în momentul menționat în confirmarea dvs. Oferim pick-up / drop-off ca serviciu suplimentar la cerere. În acest caz, timpul de pick-up / drop-off poate varia. Dat fiind că vehiculul urmărește un itinerar pentru a-și ridica clienții de la alte hoteluri sau adrese, întârzierile minore în timpul preluării cauzate de opriri multiple nu dau naștere la nici o dezbatere sau revendicare.

Tururile noastre sunt organizate în zilele și orele de program ale obiectivelor vizitate (castele, palate, monumente, muzee etc.) și facem tot ce ne stă în putință pentru a vă asigura că acestea vor fi deschise vizitatorilor în momentul în care ajungeți, dar nu suntem responsabili în cazul în care aceste obiective sunt închise pentru vizitatori din motive neprevăzute și fără o notificare prealabilă în timp ce turul are loc.

Preturile tururilor noastre nu includ taxele de intrare la obiectivele vizitate (cu exceptia celor specificate in descrierea turului). Intrarea este opțională și taxele vor fi plătite de către client la casa de bilete.

Tururi private:

Excursii private sunt organizate la cererea clientului. În acest caz, nu veți călători cu alți turiști în același vehicul și veți fi singurul beneficiar al serviciilor.

Dacă rezervați un tur privat, veți fi preluat de la hotel sau de la adresa si ora pe care le-ați indicat când ați făcut rezervarea si sunt mentionate in confiormarea dvs.

Tururile noastre sunt organizate în zilele și orele de program ale obiectivelor vizitate (castele, palate, monumente, muzee etc.) și facem tot ce ne stă în putință pentru a vă asigura că acestea vor fi deschise vizitatorilor în momentul în care ajungeți, dar nu suntem responsabili în cazul în care aceste obiective sunt închise pentru vizitatori din motive neprevăzute și fără o notificare prealabilă în timp ce turul are loc.

Preturile tururilor noastre nu includ taxele de intrare la obiectivele vizitate (cu exceptia celor specificate in descrierea turului). Intrarea este opțională și taxele vor fi plătite de către client la casa de bilete.

5. Comanda

Serviciile noastre pot fi comandate în 2 moduri:

Rezervare online

Puteți să comandați serviciile noastre prin intermediul site-ului nostru cu un card de credit sau de debit valabil. Daca alegeti Plata online cu cardul, veti fi redirectionat catre site-ul securizat al procesatorului de plati electronice (TrekkPay sau PayPal), unde veti avea posibilitatea sa revedeti informatiile de facturare si sa efectuati/finalizati plata. Astfel, va fi necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. 

Tranzactiile se vor efectua in EURO, indiferent de cardul dvs., in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului dvs.

Pentru a face o rezervare, vă rugăm să alegeți serviciul dorit (data, destinația, tipul, numărul călătorilor) și să urmați instrucțiunile de pe pagina noastră de internet. După ce ați oferit toate datele necesare pentru rezervarea serviciului și plata și ați confirmat comanda dvs., vi se va trimite un e-mail de confirmare automată la adresa de e-mail dată. Citiți cu atenție acel email deoarece conține informații importante despre serviciile dvs. rezervate. Dacă nu ați primit mesajul de confirmare, vă rugăm să verificați dosarele spam sau junk sau bulk de pe e-mail și, dacă încă nu aveți, vă rugăm să ne contactati telefonic.

Putem accepta rezervări online cu minimum 2 zile înainte de ora de plecare, cu câteva excepții menționate în descrierea fiecărui tur.

Pentru a vă oferi un serviciu de calitate, clienții trebuie să ne dea telefonul mobil și adresa de poșta electronica (email). Dacă nu reușiți să ne furnizați un număr de telefon mobil și o adresă de e-mail la care vă putem contacta, nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru a vă anunța despre posibilele modificări.

Nu vom fi răspunzători pentru eventualele pierderi și cheltuieli pe care le puteți avea, dacă nu ne veți notifica in cazul in care confirmarea dvs. nu a fost primită.

Numai clienții cu carduri bancare sau de credit valabile pot face rezervări prin intermediul paginii noastre web. Acceptăm plăți cu Visa, Mastercard, Paypal pentru care nu plătim taxe administrative.

Magazinul Online a aderat la standardele Trusted.ro (http://www.trusted.ro/despre-noi/standardele-trusted-ro/).

Soluționarea online a litigiilor: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO#

Plata online are 2 pași:

1. Furnizați informații personale

Aceste informații sunt necesare pentru procesarea rezervării. Utilizăm o conexiune criptată (SSL 128 octeți). Datele personale nu sunt transferate niciunei terțe părți, nici de către TravelMaker sau PayU. Vă rugăm să fiți foarte atenți la completarea datelor și introducerea persoanelor și adreselor pentru confirmare și facturare. Confirmarea va fi trimisă prin e-mail. Adresa de e-mail este foarte importantă! O adresă de e-mail incorectă va încetini procesul de rezervare. În plus, TravelMaker și PayU nu vor putea să vă contacteze și să vă informeze despre starea rezervării.

2. Furnizați detalii despre cardul de credit

Dacă alegeți opțiunea “Plata prin card de debit / credit”, este necesar să completați formularul cu detalii despre cardul dvs. Pentru plățile cu Visa / Visa Electron și MasterCard (Mastercard / Maestro) folosim sistemul “3-D Secure” dezvoltat de aceste organizații care asigură un nivel ridicat de securitate pentru tranzacțiile online. “3-D Secure” asigură faptul că nici o informație despre cardul dvs. nu este transferată sau găzduită în orice moment pe serverele noastre, iar informațiile sunt transmise numai în sistemele Visa și MasterCard. Mai mult, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identității. Procesul de autentificare se bazează pe codul de securitate cunoscut numai de către deținător și are loc numai pe serverele Visa și MasterCard. “3-D Secure” permite cumpărături online cu orice card Visa și MasterCard, inclusiv carduri de debit, carduri electronice (Visa Electron și Maestro). Chiar și cardurile virtuale emise de aceste organizații sunt acceptate.

În cazul în care încercați să faceți o rezervare cu un card de credit care nu are fonduri suficiente, a expirat sau nu sunteți proprietarul cardului, veți fi răspunzător pentru toate taxele și consecințele acestei operațiuni.

Rezervare offline (telefon sau e-mail)

Puteți face rezervări prin intermediul call center-ului nostru la numărul de telefon +40 735 525 710, în zilele de lucru, între 9-18 ora locală sau prin e-mail, oferind următoarele date:

 • turul solicitat
 • data la care preferați să faceți turul
 • ora la care preferați să începeți turul
 • hotelul la care sunteti (sau altă adresă) din București
 • numele complet și telefonul mobil al pasagerului principal
 • număr de călători
 • numele și adresa care urmează să fie scrise pe factură

În acest caz, putem accepta rezervări cu cel puțin 1 zi înainte de plecare, în funcție de disponibilitate. În cazul rezervării prin telefon sau prin e-mail, puteți alege să plătiți serviciile directe conducătorului auto / ghidului (numai în numerar) sau online prin card de credit (vă vom trimite un link special pentru plată).

După procesarea solicitării vă vom trimite o confirmare prin e-mail. Citiți cu atenție acest lucru, deoarece conține informații importante despre serviciile dvs. rezervate. Dacă nu ați primit mesajul de confirmare, vă rugăm să verificați dosarele spam sau junk sau bulk de pe e-mail și, dacă încă nu aveți, vă rugăm să ne contactati telefonic.

6. Confirmarea comenzii

Pentru rezervările facute cu succes, compania noastră vă trimite un e-mail de confirmare. Citiți cu atenție acest lucru, deoarece conține informații importante despre serviciile dvs. rezervate. Dacă nu ați primit mesajul de confirmare, vă rugăm să verificați fisierele spam sau junk sau bulk de pe e-mail și, dacă încă nu aveți, vă rugăm să ne contactati.

Facem tot posibilul pentru a ne asigura că fiecare pasager va primi confirmarea la timp.

Această confirmare va conține:

 • numar de referinta
 • turul confirmat
 • data turului
 • momentul în care începe turul
 • hotelul pentru pick-up (sau altă adresă) din București
 • numele complet și telefonul mobil al pasagerului principal
 • număr de călători
 • suma plătită sau care urmează să fie plătită
 • numere de telefon de urgență
 • rezolvarea problemelor pentru întâlniri frecvente

Nu vom fi raspunzatori pentru serviciile care nu au fost indeplinite, deoarece Clientii nu au folosit informatiile incluse pentru a-si rezolva problema, indiferent de cauza.

7. Responsabilitățile pasagerilor în timpul călătoriei

Dacă planurile de călătorie se schimba sau se anulează, vă rugăm să ne anunțați cât mai curând posibil! Dacă nu puteți verifica vehiculele noastre la timpul și locul convenit, vă rugăm să ne sunați.

Dacă sunteți în punctul de preluare la momentul convenit și nu puteți găsi șoferul / vehiculul nostru sau nu puteți găsi punctul de întâlnire, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil pe linia de urgență (numerele de telefon se află în confirmare)!

Nu vom fi responsabili pentru niciun serviciu care nu a fost îndeplinit daca clienții nu au folosit informațiile sau metodele sugerate pentru rezolvarea problemelor în confirmarea lor.

Vă rugăm să rețineți că fumatul, mâncarea și băuturile alcoolice sunt interzise la bordul vehiculelor noastre.

8. Anularea transferului, modificarea la inițiativa noastra

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă introdusă de dvs. În cazul în care trebuie să anulați rezervarea, vă vom trimite un e-mail pentru a vă instiinta cu cel puțin 24 de ore înainte de călătorie. O alternativă poate fi oferită.

Dacă serviciul a trebuit să fie anulat sau modificat din cauza evenimentelor de forță majoră (împrejurări neprevăzute sau care nu se află sub controlul nostru), vom face tot posibilul să vă informăm cât de repede putem. Cu toate acestea, în astfel de cazuri, nu putem să ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele pierderi pe care le puteți suferi.

Dacă compania noastră nu vă poate furniza serviciul pe care l-ați comandat din cauza vina angajaților sau furnizorilor noștri, vă vom restitui prețul plătit pentru serviciul comandat. În acest caz, răspunderea noastră se va limita la prețul serviciului rezervat. (pentru detalii, consultați “Dacă aveți o plângere”).

Ne rezervăm dreptul de a modifica timpul de preluare pentru orice serviciu, dacă este necesar. Pentru astfel de modificări ne vom contacta clienții cu cel puțin 3 ore înainte de plecare, pe numărul de telefon mobil pe care ni l-au dat.

9. Modificare, anulare la inițiativa pasagerului

Modificarea rezervării

Dacă datele dvs. de rezervare se modifică, puteți modifica rezervarea până la 3 zile lucrătoare înainte de plecarea dvs.

Toate cererile de modificare trebuie trimise la adresa noastră de e-mail. Vom face tot posibilul pentru a vă oferi un serviciu alternativ pentru detaliile dvs. de rezervare modificate, dar nu putem garanta că toate cererile de variație vor fi acceptate.

Anulare

Pentru călătorii de o zi care nu implică cazare: După confirmare, orice anulare va fi taxată cu o taxă de anulare de 10% din întreaga sumă plătită.

Pentru excursii de 2 zile sau mai lungi care implică cazare: După confirmare, orice anulare va fi taxată cu o taxă de anulare de 30% din întreaga sumă plătită.

Mai mult de atât, orice anulare efectuată în ultimele 3 zile lucrătoare sau No Shows va fi taxată cu o taxă de anulare de 100% din întreaga sumă plătită.

Pentru a anula rezervarea, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail. Dacă nu primiți confirmarea anulării prin e-mail, sunați-ne. Nu suntem responsabili dacă mesajul dvs. de e-mail nu a ajuns la noi. Nu avem un formular de anulare, deci nu este obligatoriu sa trimiteti anularea in aceasta forma.

10. Preturi

Pentru toate rezervările clienții trebuie să plătească prețurile înscrise pe site-ul nostru în momentul rezervării. În cazul în care aceste prețuri se modifică între data rezervării și data călătoriei în orice mod, această diferență de preț nu are nicio influență asupra rezervărilor valide și nu servește niciun motiv pentru nicio revendicare.

11. Copiii ca pasageri

Copiii sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult.

Copiii cu vârsta sub 3 ani nu au nevoie de un bilet propriu dacă călătoresc în bratele adultului (doar un copil pe adult). Pentru copiii cu vârsta de 3 ani sau mai mult trebuie cumpărat un bilet în timp ce ocupă un loc.

Vă rugăm să verificați cu atenție descrierea fiecărui tur al reducerilor pentru copii, dacă este cazul.

Compania noastra poate oferi gratuit scaune pentru copii. Dacă solicitați un scaun pentru copii, vă rugăm să ne contactați pentru a vă întreba. Dacă părinții aleg să folosească un scaun auto, vă recomandăm să luați propriile scaune auto pentru a vă asigura standardele de siguranță.

În cazul în care clienții aleg să utilizeze sau să ia un scaun pentru copii, atunci copilul trebuie să fie inclus în numărul total de pasageri care călătoresc, indiferent de vârsta lor, deoarece va fi necesar un loc în vehicul. Un bilet trebuie achiziționat pentru copil.

Nu ne taxăm clienții pentru transportul carucioarelor și transportul coșurilor copiilor pe lista pasagerilor. Vă rugăm să ne informați în momentul rezervării dacă doriți să călătoriți cu bagajele de acces, inclusiv, dar fără a se limita la, carucioare, coșuri sau alte obiecte supradimensionate. Acest lucru este pentru a vă asigura că vehicolul este destul de incapator pentru bagajele dvs.. În cazul în care nu ne notificați în momentul efectuării rezervării, veți fi responsabil pentru eventualele costuri suplimentare suportate pentru transportul acestor articole.

12. Pasagerii cu dizabilități fizice

Nu percepem taxa clienților noștri pentru transportul aparatelor (de exemplu, scaunele cu rotile) necesare pentru pasagerii cu handicap.

Vă rugăm să ne informați în momentul rezervării dacă doriți să călătoriți cu bagajele de acces. In cazul în care nu ne notificați în momentul efectuării rezervării, veți fi responsabil pentru eventualele costuri suplimentare suportate pentru transportul acestor articole.

Dacă doriți să călătoriți cu câinele dvs. pentru nevazatori sau cu alte animale de ajutor similare, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

13. Comportamentul

Ne rezervăm dreptul de a refuza transportul oricărei persoane (atât înainte cât și pe parcursul tururilor) care:

 • se crede că este sub influența alcoolului sau drogurilor
 • are o boală infecțioasă
 • încearcă să fumeze sau să consume alcool în vehicul
 • sau cel mai probabil ar polua vehiculul cu îmbrăcămintea sau cu bagajele
 • a căror comportare este perturbatoare în orice mod și / sau afectează siguranța pasagerilor sau cea a șoferului vehiculului
 • acționează în orice mod care este interzis de legile din România.

Dacă trebuie să refuzăm să vă furnizăm serviciul rezervat pentru oricare dintre motivele de mai sus, nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele costuri suplimentare suportate de dvs. sau de partea dvs. ca urmare a faptului că facem acest lucru.

14. Bagajele

Taxa de serviciu include transportul unui bagaj de mână pe persoană. Dacă doriți să călătoriți cu bagaje care depășesc această limită în mărime și / sau cantitate, vă rugăm să ne informați în momentul rezervării. Dacă nu reușiți, nu vă putem garanta că bagajele dvs. vor fi transportate, deoarece capacitățile vehiculelor noastre sunt limitate.

Dacă doriți să călătoriți cu bagaje de dimensiuni sau forme suplimentare (de ex. Anumite dispozitive sportive și instrumente muzicale), vă rugăm să contactați serviciul nostru de relații cu clienții imediat după rezervare pentru a vă asigura că veți primi un vehicul potrivit.

Nu ne taxăm clienții pentru transportul carucioarelor și purtarea coșurilor copiilor pe lista pasagerilor; sau scaune cu rotile și dispozitive similare ale pasagerilor noștri. Vă rugăm să ne informați în momentul rezervării dacă doriți să călătoriți cu bagaje de acces, inclusiv, dar fără a se limita la, carucioare, scaune cu rotile sau alte elemente supradimensionate. Acest lucru este pentru a vă asigura că vehiculele dunt incapatoare. În cazul în care nu ne notificați în momentul efectuării rezervării, veți fi responsabil pentru eventualele costuri suplimentare suportate pentru transportul acestor articole.

Nu transferăm animale în vehiculele noastre (cu excepția câinilor pentru nevazatori și a animalelor de ajutor similare. Dacă doriți să călătoriți cu animalul care vă ajută, vă rugăm să ne informați în momentul rezervării dvs.).

Nu ne asumăm răspunderea pentru daunele sau pierderile din bagaje.

Putem stoca numai obiectele rămas în vehiculele noastre timp de 2 săptămâni. Dacă doriți să vă livram articolele la adresa dvs., rețineți că se va taxa costul călătoriei.

15. Dacă aveți o plângere

Dacă doriți să sesizati o problemă pe care ați întâlnit-o cu serviciul furnizat, vă rugăm să ne informați prin trimiterea unui e-mail. Vă rugăm să atașați la scrisoarea dvs. codul de confirmare a rezervării pentru a ne ajuta să identificăm comanda. Vom încerca să investigăm problema și să vă informăm despre decizia noastră.

Rețineți că orice reclamații trebuie primite în scris la adresa noastră de e-mail în termen de 28 de zile de la data rezervării de întoarcere. Necomunicarea reclamației dvs. în termen de 28 de zile afectează în mare măsură capacitatea noastră de a investiga aspectul reclamației și, prin urmare, nu putem accepta reclamații pentru servicii mai târziu de 28 de zile.

Dacă cererea dvs. de rambursare este acceptată ca fiind legală, rambursarea sumei plătite va fi transferată în contul dvs. în termen de 30 de zile de la primirea detaliilor dvs. bancare necesare.

Rețineți că răspunderea noastră pentru serviciile neîndeplinite este limitată la taxa plătită conform codului de comandă dat!

Dacă serviciul livrat de noi nu este ceea ce ați comandat sau nu este efectuat cu o abilitate și o îngrijire rezonabilă din cauza vina angajaților, agenților sau furnizorilor, vă vom restitui prețul plătit pentru serviciul comandat. Nu vom fi responsabili pentru nici o reclamație care rezultă din orice eveniment sau circumstanță pe care noi sau furnizorul (furnizorii) serviciului în cauză nu l-am putut anticipa sau preveni. Aceasta poate include (dar nu se limitează la) un eveniment de forță majoră.

Nu putem accepta nici o răspundere pentru întârzierile rezonabile sau inevitabile, cauzate de natura serviciilor noastre (de exemplu, condițiile de trafic).

16. Politica de confidentialitate

Travelmaker Company SRL este un operator care datorită obiectului său de activitate, gestionează informații despre persoane fizice.

Pentru a procesa rezervarea, trebuie să colectăm anumite detalii personale de la dvs. Acestea vor include, după caz, numele, adresele și numerele de telefon ale pasagerilor, cardul de credit / debit sau alte detalii de plată și cerințele speciale, cum ar fi cele referitoare la orice dizabilitate sau stare medicală care ar putea afecta rezervarea aleasă. Pentru a procesa comanda dvs., vă putem împărtăși informațiile cu furnizorii sau cu alte părți terțe implicate. Vom furniza numai informațiile personale de identificare necesare pentru a asigura îndeplinirea cu succes a aranjamentelor de călătorie.

Travelmaker Company SRL  înțelege sa realizeze toate activitățile de procesare atât într-un scop bine determinat si raportat la activitatea sa, dar si circumscris unei justificări legale corespunzătoare după cum urmează:

 • încheierea unui Contract de comercializare a pachetelor de servicii turistice, fie de la sediul agenției fie prin intermediul achiziției online
 • abonarea la newsletter-ul Travelmaker Company SRL  prin intermediul căruia vom trimite oferte de vacanțe/sejururi/excursii, comunicări comerciale privind promoțiile și campaniile desfășurate de Travelmaker Company SRL, independent sau în colaboare cu unul sau mai multi parteneri, etc.;
 • gestionarea relaţiilor cu clienţii, comercianții parteneri și utilizatorii produselor si serviciilor, prin intermediul contului creat pe site,
 • oferirea de răspunsuri în cazul completării formularului de contact;
 • participarea la concursurile si campaniile organizate online de catre Travelmaker Company SRL
 • realizarea de analize privind navigarea pe Site şi interacţiunile utilizatorilor cu site-ul.

În contextul prelucrării datelor cu caracter personal vă informăm ca beneficiați de următoarele drepturi:

(i) dreptul la informare [respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Travelmaker Company SRL, conform celor descrise în prezentul document],

(ii) dreptul de acces la date respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Travelmaker Company SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare,

(iii) dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține rectificarea de către Travelmaker Company SRL a datelor inexacte, precum și completarea datelor incomplete

(iv) dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) cu exceptia cazului în care există dispozitii legale contrare [în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege – este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, clinica să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice]. (v) dreptul la restricționarea prelucrării [în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege

(v) dreptul la restricționarea prelucrării [în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege];

(vi) dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către Travelmaker Company SRL către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;

(vii) dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare efectuate pentru scopuri de marketing direct, inclusiv activitățile de profilare, dreptul de opoziție se poate exercita în orice moment, prin transmiterea unei solicitări către adresa de email: office@travelmaker.ro

(viii) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate [ respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate] și

(ix) dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Puteti să vă exercitați dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie și dreptul de a nu fi supuse unei decizii individuale automate prin transmiterea către Travelmaker Company SRL a unei cereri scrise (în format material/ electronic prin e-mail office@travelmaker.ro ). Cererii îi veți ataşa o copie lizibilă a actului dvs. de identitate.

În cazul în care ne oferiți detalii personale referitoare la orice cerințe speciale și / sau detalii privind orice boală, handicap, sunteți de acord ca aceste informații să fie transmise către orice organizație sau companii responsabile pentru orice parte a călătoriei dumneavoastră.

Nu vom transmite nici o informație oricărei companii și / sau organizații care nu sunt responsabile pentru furnizarea oricărei părți a aranjamentelor de călătorie.

Informațiile pot fi, de asemenea, furnizate autorităților, conform legii. Travelmaker Company SRL prelucrează datele cu caracter personal furnizate voluntar de dumneavoastră pentru furnizarea de bunuri şi servicii precum şi în scopuri de reclamă, marketing şi publicitate.

Dacă faceți o rezervare reușită cu noi, suntem îndreptățiți să presupunem că nu vă opuneți niciunuia dintre lucrurile menționate mai sus, chiar dacă nu v-am notificat în prealabil; dacă totusi aveti obiectii va rugam sa le trimiteti în scris la office@travelmaker.ro .

17. Contact

Dacă doriți să vă modificați sau să anulați rezervarea, dacă aveți o plângere sau aveți întrebări cu privire la problemele legate de transfer, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la reservations@travelmaker.ro  Daca aveti probleme legate de o rezervare care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita la office@travelmaker.ro  

Vă rugăm să ne furnizați datele dvs. de rezervare pentru a ne ușura identificarea rezervării și, astfel, să putem trimite un răspuns mai devreme.

Ultima actualizare: 4.06.2019

BOOK NOW

Proceed Booking